Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Täna keskpäeval avatakse Tartu hansapäevad (2012-07-20 10:38:01)

Täna kell 12 avatakse Tartu raekoja platsil hansapäevad, mille keskseks teemaks on teadus ja uurimuslikud tegevused. Samal ajal kuulutatakse Tartu rahvusvahelise füüsikaolümpiaadi IphO2012 toimumiskohana maailma füüsikapealinnaks.

20.-22. juulini kestvate Uurivate hansapäevade raames kerkivad Tartu kesklinna Jaanilinn, Jõelinn, Lastelinn, Maalinn, Teaduslinn ja Raualinn.
Eelmistest aastatest juba tuttavate linnade kõrvale kerkib Emajõe paremkaldale Kunstilinn ning Tartu Loomemajanduskeskusesse Kinolinn.

Täna kell 20 toimub Antoniuse õuel hansapäevade avakontsert. Laupäeval ja pühapäeval on Tartu kesklinnas suur hansalaat ja kell 15 peetakse raekoja platsil juba kolmandat korda hansa pulma, kus tänavusele pruutpaarile Avele ja Jannole annab oma õnnistuse Tartu linnapea Urmas Kruuse.
Pulmapidu jätkub Antoniuse õuel, kus samal õhtul toimub ka meeleolukas iiri-eesti kontsert. Tartu 17. hansapäevad lõpetab pühapäeval, 22. juulil kell 19 Jõelinnas toimuv murukontsert, kus esinevad ansambel Apelsin, Supernova ja Ivo Linna.

Hansapäevadega samal ajal toimub Tartus ka muusikafestival „Klaaspärlimäng“ ja 21. - 22. juulil spurdib Tartus esmakordselt ka Eesti esimene linnatriatloni suurvõistlus - Tartu Mill Triathlon.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 20.07.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.