Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadrioru pargi 294. sünnipäeval ning Kalamaja kalmistupargi taasavamise tähtpäeval saab tutvuda ajal (2012-07-18 11:06:50)

Kadrioru Park tähistab 21. ja 22. juulil Tallinna kauneimate pargiruumide tähtpäevi koos Hedvig Hansoni, Liisi Koiksoni ning ansambel Dagöga kes astub lavale koos Riho Sibulaga. Samuti on võimalik ennem kontserte tutvuda mõlemas pargis ka antud koha ajalooga.

Laupäeval 21. juulil peab Kalamaja kalmistupark oma kolmandat taasavamise tähtpäeva.

Õhtul kell 17.00 pakutakse huvilistele võimalust osa saada 45 minutit kestvast ekskursioonist mis viib läbi Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve. Kogunetakse kellatorni kõrval.

Kell 18.00 õhtul algab pargis Hedvig Hansoni emotsionaalne jazzisugemetega kontsertõhtu.

Pühapäeval 22. juulil tähistab Kadrioru park oma 294 sünnipäeva meeleoluka kultuuriprogrammiga.

Kell 16.00 saavad kõik huvilised osa võtta Kadrioru pargi ajalugu ja tähtsamaid objekte tutvustavast ekskursioonist mida viib läbi Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogu kuraator Elle Pent. Kogunetakse Luigetiigi kõrval paikneva päikesekella juures.

Kell 17.00 avatakse Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogus (A. Weizenbergi 26) näitus „10 aastat Pargi trükistes“ kus on eksponeeritud asutus Kadrioru Pargi ajaloo jooksul ilmunud erinevad trükised alates kutsetest kuni kultuuriprogrammide ja raamatuteni.

Kell 18.00 algab suure sünnipäeva kultuuriline osa ning Kadrioru Luigetiigil esineb Liisi Koikson.

Kell 19.30 Kadrioru kontserdiväljakul jätkab õhtut juba peaesineja ansambel Dagö kes seekord annab kontserdi koos Riho Sibulaga.

Häid uudiseid on ka rataste omanikele. Mõlema sündmuse ajaks tuuakse kohale jalgratta parklad koostöös Tallinna Kommunaalametiga, et külalised kes on otsustanud kaherattalistega õhtut nautima tulla ei peaks neid aheldama puude või aedade külge. Kalamaja kalmistupargis paigutatakse 21. juulil rattaparkla autoparkla kõrvale ning 22. juulil Kadrioru pargis asub rattaparkla Kontserdiväljaku kõrval.

Nagu tavaks on saanud on kõik kontserdid ja ekskursioonid Kadrioru Pargi sündmustel linlastele ja linna külalistele tasuta.


Allikas: Kadrioru Park, 18.07.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.