Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei avastas reedel 341 kiiruseületajat (2012-07-17 10:46:28)

Reedel, 13. juulil mõõtis politsei kogu Eestis suurendatud jõududega sõidukite kiirust. Kokku avastati 341 kiiruseületamist, mida on keskmiselt poole rohkem, kui tavapärase liiklusjärelevalvega reedesel päeval.

PPA korrakaitsepolitseiosakonna komissari Riho Tänaku sõnul tuletati reedese aktsiooniga juhtidele meelde, et paljudele kahjuks harjumuspärane piikiiruse ületamine on tegelikkuses väga ohtlik liiklusrikkumine. „Sõiduaja mõttes ei anna kiiruseületamine 10 km/h Eesti vahemaid arvestades olulist võitu. Küll tähendab see lisanduv kiirus, et ohuolukorras jääb reageerimiseks palju vähem aega ning sõiduki seisma saamiseks kuluv maa on tunduvalt pikem,“ selgitas Tänak.

Reedel mõõtis politsei sõidukite kiirust kogu Eestis, seda nii asulasisestel kui ka asulavälistel teedel. Kokku avastati ligi 400 liiklusseaduse rikkumist, millest 341 olid kiiruseületamised. Pooled kiiruseületajast sõitsid lubatust kiiremini 20-40 km/h. 157 juhti ületas piirkiirust kuni 20 kilomeetri võrra ning 16 juhti 40-60 kilomeetri võrra. Valdavas osas olid reeglite vastu eksijateks sõiduautode juhid, 10 juhul mootorratturid ning kolmel veokijuhid.

Juulikuu algusest on politsei avastanud 2116 kiiruseületamist.

Eile, 16. juulil algas Maanteeameti liiklusohutuskampaania „Piirkiirusel on põhjus“, mis juhib tähelepanu kiiruse ületamisest tingitud ohtlike möödasõitude arvu kasvule ning asjaolule, et saavutatav aja kokkuhoid on tegelikult olematu. Vaata lisainfot http://www.mnt.ee/index.php?id=16207.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.07.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.