Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
11.-12. juulil Tartumaal Viljeluspäevad 2012 (2012-07-10 00:17:43)
 

11.-12. juulil toimuvad Tartumaal Maaülikooli Rõhu katseaias Viljeluspäevad 2012, kus osalevad kokku 14 taimekasvatusega seotud ettevõtet ja 10 Eesti suurimat põllumajandustehnika müüjat ning organisatsiooni.

Viljeluspäevadest on kujunenud aasta kõige tähtsam suvine põllumajandusüritus, kus huvilised saavad tutvuda taimekasvatuskatsete ja põllumajandustehnikaga.

Tutvustatakse teravilja-, rapsi-, maisi-, kartuli- ja sojaoakatseid ning põllumajandustehnika müüjad demonstreerivad rohusöötade varumiseks vajaliku uuema tehnikaga töötamist ning kuulata saab tunnustatud ekspertide arvamusi.

Viljeluspäevad annavad põllumeestele otsuste tegemiseks hea võimaluse võrrelda erinevate taimekaitsevahendite ning väetiste toimet ja tõhusust, samuti veenduda sortide vastupidavuses meie kliimatingimustele.

Lisaks on külastajatel võimalus tutvuda ka Rõhu viljapuu- ning iluaiaga ja muuhulgas saab Rõhu katseaiast koristatud saagist degusteerida viinamarjaveini.

Viljeluspäevad, mis toimuvad juba üheksandat korda, avab 11. juulil kell 11:00 põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.



Allikas: www.viljeluspaevad.ee pressiteade, 09.07.12



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.