Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 2. - 8. juulini (2012-07-04 04:09:55)


Erametsakeskus

Sel nädalal jätkub registreerimine erametsanduse aastakonverentsile "Puit energiaks!", mis toimub 14. septembril 2012 Jänedal.

Konverents analüüsib, kuivõrd tasuv on puitu energia tootmiseks kasutada, millist kasu saab energiapuidust kohalik kogukond ning millised on erametsaomaniku võimalused puidust energia tootmisel, samuti räägitakse sellest, millised toetused aitaksid kaasa puidu paremale kasutamisele. Lisaks ettekannetele Eesti arengutest toovad külalisesinejad värsket infot Euroopa uusimatest praktikatest. Osalemine on tasuta. Konverentsi läbiviimist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Konverentsi päevakava ja registreerimisinfo: http://www.eramets.ee/urituste-kalender?art=3174
Sellest nädalast saab vaadata värsket "Metsakaja" saadet portaalis eramets.ee.
"Metsakaja" 24. saates:
Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu poolt korraldatud seminari "Quo vadis, puiduturud?" tutvustab Ott Otsmann;
- Lääne-Virumaa metsanduse tugiisik Aadu Raudla annab nõu, kuidas peaks toimetama väheväärtuslikus metsas ning saada sellest maksimaalselt tulu.
Saate toimetaja on Argo Lilles.
Vaata saadet aadressil: http://www.eramets.ee/metsakaja

Eesti Erametsaliit

Sellest nädalast algab konkurss EEML tegevjuhi ametikohale.
Tegevjuhi tööülesanded on organisatsiooni igapäevatöö juhtimine ja metsaomanike organisatsioonide koostöövõrgustiku arendamine. Kandidaadilt eeldatakse kõrgharidust, projektijuhtimise kogemust, meeskonna juhtimise oskust ja kogemust, avalikkusega suhtlemise oskust, head eesti ja inglise keele oskust kõnes ning kirjas.


Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Neljapäeval, 05. juulil kell 10.00-14.00 toimub Kutsekojas Mustamäe tee 16 Tallinnas raietöölise ja metsamasina operaatori kutsestandardi töörühma koosolek. Koosoleku päevakavas on kutsestandardi vormi ja koostamise metoodika, raietöölise ja metsamasina operaatori tööosade ja -ülesannete kaardistamine. Koosolekul osalevad ettevõtete, EMPL, RMK, erialase hariduse ja kutsekoja esindajad.



Erametsaomanike ühendused

Kolmapäeval, 04. juulil toimub Viru-Lemmu Metsaseltsi üldkoosolek Laekvere vallas Aru-Lepiku külalistemajas (Laekverest 2 km Muuga suunas) algusega kell 18.00.
Pärast koosolekut toimub rühmanõustamine LEADER programmi teemal. Üritus on tasuta.


Eesti Maaülikool
Sel nädalal on veel võimalus esitada sisseastumisdokumente õppimiseks EMÜ kahel metsanduslikul erialal: metsamajanduse või metsatööstuse erialal 3-aastases bakalaureuseõppes (dokumente võetakse vastu 06. juulini) või 2-aastases magistriõppes (dokumente võetakse vastu 05. juulini).


Tallinna Tehnikaülikool
Kuni reede, 06. juulini on võimalus esitada dokumente kandideerimiseks TTÜ keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonda riigieelarvelisele õppekohale bakalaureuse- või magistriõppes. Puidutöötlemise eriala edukas lõpetaja on oodatud spetsialist puidutööstusettevõtetes.


Luua Metsanduskool
Sel nädalal jätkub dokumentide vastuvõtt Luua Metsanduskooli. Põhihariduse baasil on võimalik õppida metsamajanduse, maastikuehituse, metsamasinate juhtimise, arboristi, metsuri või puukoolimajanduse erialal, keskhariduse baasil saab õppida maastikuehitust, loodusturismi korraldust, metsandust, ja metsamasinate juhtimist kas forvarderi- või harvesterioperaatori erialal.
Dokumente võetakse vastu kuni 24. augustini; sisseastumiskatsed toimuvad 28. augustil kell 10.00.


Võru Kutsehariduskeskus
Sel nädalal jätkub dokumentide vastuvõtt edasiõppimiseks Võrumaa Kutsehariduskeskuses. Põhikooli lõpetanutel on võimalik omandada kutsekeskharidus tisleri erialal, gümnaasiumi lõpetanutel rakenduskõrgharidus puidutöötlemise tehnoloogia erialal.
Sisseastumisdokumente võetakse vastu kuni 21. augustini, vastuvõtukatsed toimuvad 22. augustil kell 11.00.


Allikas: Metsaselts.ee









 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.