Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Audiogiidi testimine Urmas Laansooga Tallinna Botaanikaaias (2012-06-28 10:37:04)

Tallinna Botaanikaaed tutvustab ajakirjanikele ja töötajatele 29. juunil kell 11.00 audiogiidi teenust kasvuhoonekollektsioonides.

Tallinna Botaanikaaed võtab alates juuni lõpust kasutusele audiogiidi. Audiogiidi teenus on uus võimalus, mis aitab külastajatel botaanikaaia huvitavamate taimede ja taimerühmade hulgas iseseisvalt orienteeruda ja nendest täiuslikumat infot saada. Audiogiidi abil tuuakse inimesed lähemale ümbritsevale loodusele ning äratatakse nendes suuremat huvi keskkonna ja sellega seotud tegevuste vastu.

„Üheks teabe jagamise tõhusaks meetodiks õppekavakohase aktiivõppe kõrval ja täienduseks botaanikaaias töötavatele giididele, on audiogiidi-meetod, mis avardab oluliselt võimalust anda suurel hulgal mitmekesist teavet korraga paljudele huvilistele“, kommenteeris Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr audiogiidi kasutusele võtmist.

Audiogiidi kasutamine saab olema kõigile külastajatele tasuta. Tuleb vaid kassas öelda, et soovin kaasa ka audiogiidi. Seadet on lihtne kasutada. Meie kollektsioonis on audiogiidi tekstis kajastatud taimed märgitud punaste sildikestega. Audiogiidi tekstid on eesti, inglise, vene ja soome keeles, samuti on seda võimalik kasutada vaegnägijatel ning vaegkuuljatel. Eestikeelsed tekstid luges sisse Urmas Laansoo.

Projekti rahastas Keskkonnainvesteeringute Keskus 2011. aasta Looduskaitse programmist. Projekti käigus valmis audioprogramm ning Tallinna Botaanikaaia kollektsioone tutvustav õppefilm, mis on huvilistele kättesaadav botaanikaaia kodulehel.

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 28.06.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.