Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti raiemeistreid autasustatakse Rakvere klubis Mjau (2012-06-22 14:03:46)

Rakvere on 2012. aasta metsapealinn ja 30. juunil on linna keskvälja raiemeeste päralt. Toimuvad Eesti Raiemeistrivõistlused 2012 ja selgitatakse välja Eesti raiemeister ja ka koondis, kes esindab Eestit augusti lõpus Valgevenes toimuvatel maailmameistrivõistlustel. Võistlustel osaleb tugev Eesti esindus koos meie enda maailmameistritega. Neile pakub tulist konkurentsi Soome, Läti, Leedu ja Valgevene paremik.

Saed aga ei seisku enne südaööd, võistluste stiilne ja teemakohane afterparty ning parimatest parimate autasustamine toimub algusega kell 22.00 klubis Mjau. Otse loomulikult esitletakse laval Eesti koondist, kes meid esindab Valgevenes toimuvatel raie maailmameistrivõistustel. Lisaks toimuvad peolistele võistlused ja show, jagatakse vahvaid auhindu, pakutakse põlevaid kokteile, esinevad tantsutüdrukud ning loomulikult on parim muusika linnas - see pole tavaline pidu!

Allikas: Eesti Metsaseltsi 22.06.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.