Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kõige keskkonnasõbralikum ettevõte on Eesti Energia (2005-12-29 18:19:40)


Sel nädala tunnistati kõige keskkonnasõbralikumaks suurorganisatsiooniks Eesti Energia. Samuti leidsid tunnustust väike ja keskmise suurusega ettevõtetest Paekivitoodete Tehase OÜ ning Põltsamaa Felix AS.

Kolmandat korda korraldatava konkursi eesmärk on tunnustada Eesti ettevõtete jõupingutusi ja investeeringuid keskkonnasaaste vähendamiseks, propageerida keskkonnahoidlikku tootmisviisi ja teadvustada avalikkuses säästva arengu suunalist tegevust.

"Konkurss Keskkonnasõbralike ettevõtete TIPP on suunatud kõigile Eesti ettevõtetele ning keskkonnasõbralikkuse hindamisel määraks pidasime eelkõige viimase aasta jooksul saavutatud arengut," märkis keskkonnaministeeriumi abiminister Olavi Tammemäe.

Osaleda oli võimalik kahes kategoorias - suurettevõtete ning väike- ja keskmise suurusega ettevõtete kategoorias. Esimene konkurss toimus 2002. aastal ning siis olid konkursile kutsutud ainult suurtootmisettevõtted. Tookord osales kaheksa ettevõtet. Konkursi võitsid AS Kunda Nordic Tsement sihipärase keskkonnajuhtimissüsteemi juurutamise ja Optiroc AS tootmisprotsessi täiustamise eest.

Konkursi tseremoonia toimub Keskkonnaministeeriumi Info- ja Tehnokeskuse ringauditooriumis 16. veebruaril 2006 seminari "Keskkonnajuhtimis- ja keskkonnaauditeerimissüsteem Eestis" raames.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 29.12.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.