Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 18.-24. juunini (2012-06-18 14:24:30)

Esmaspäevast, 18.-21. juunini
toimub Tartus Eesti-Vene piiriveekogude kaitse ja kasutamise ühiskomisjoni seire, hinnangu ja rakendusuuringute töörühma seminar ja koosolek. Seminaril tehakse seire-teemalisi ettekandeid nii Eesti kui Vene teadusasutustest. Koosolekul antakse ülevaade piiriveekogude seisundist nii Eesti kui Vene hindamiskriteeriumite alusel, samuti arutatakse läbi ja tehakse ettepanekuid piiriüleste pinna-ja põhjavee seireprogrammide täiendamiseks. Eesti delegatsiooni kuuluvad nii Keskkonnaministeeriumi, Tallinna Tehnikaülikooli, Eesti Maaülikooli, Keskkonnateabe Keskuse ja Eesti Geoloogiakeskuse esindajad.

Teisipäeval, 19. juunil algusega kell 9 toimub Rõuge Suurjärve Külalistemajas (Metsa 5, Rõuge) infopäev “Järvede tervendamise võimalused Haanja looduspargis”. Päevakava on leitav siit: http://www.keskkonnaamet.ee/public/infopaev_Rouge.pdf. Infopäev on tasuta ja kõik huvilised oodatud. Infopäeva korraldab Keskkonnaamet SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toetusel.

Teisipäeval, 19. juunil kell 16 toimub Keskkonnaameti Pärnu-Viljandi regiooni kontoris (Paala tee 4, Viljandi) Leppoja looduskaitseala kaitsekorralduskava aastateks 2013-2022 avalik arutelu.

Kolmapäeval, 20. juunil kell 14 toimub Lahemaa looduskeskuses Lahemaa külade tsoneeringut käsitlev kultuuripärandi valdkondlik töökoosolek, kuhu on kutsutud kõik asjast huvitatud isikud. Valminud on Keskkonnaameti tellitud Lahemaa külade arhitektuuri ja asustusstruktuuri inventuuri lõpparuanne. Aruande koostanud Artes Terrae projektijuht Mart Hiob tutvustab koosolekul valminud inventuuri ja vastab küsimustele. Keskkonnaameti kultuuripärandi spetsialist Ave Paulus räägib uuringu rakendusest kaitsekorralduskavas ning kaitse-eeskirja eelnõu valguses.

Allikas: Keskkonnaministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.