Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadrioru park avab suve Jääääre ja fotonäitusega (2012-06-16 04:33:18)

Kolmapäeval, 20. juunil avab Kadrioru Park suvehooaja koos Jääääre, Georg Otsa nim. Tallinn Muusikakooli puhkpilliorkestri, fotonäituse „3 vaadet“ avamise ja Kadrioru parki tutvustava ekskursiooniga.

Uue nädala kolmapäeval on kõigil pargi sõpradel võimalik osa võtta suvehooaja avamise raames erinevatest sündmustest ja tegevustest kaunis Kadrioru pargis. Suvehooaja avamine algab kell 16.00, kui avatakse Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogus fotonäitus „3 vaadet“. Näitusel võib tutvuda Argo Argeli (Looduse Aasta Foto 2012 Grand Prix), Andreas Raukase ja Caspar Lootsmanni töödega viimastel kahel aastal.

Tund hiljem, kell 17.00, on huvilistel võimalik osaleda Kadrioru parki tutvustaval ekskursioonil, mida juhatab Kadrioru Pargi muuseum-raamatukogu kuraator Elle Pent. Kogunetakse 10 minutit enne viite Luigetiigi kõrval paikneva päikesekella juures. Ekskursioon lõppeb Kadrioru kontserdiväljakul, kus on just alanud õhtu põhisündmus.

Kell 18.00 algab suur suvehooaja avakontsert, kus sel korral on kaks esinejat. Esimesena võib kuulda Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli puhkpilliorkestri esituses mõnusat pargimuusikat erinevatest ajastutest. Muusikakooli juhataja Aarne Saluveeri sõnul „kindlasti pakuvad meie õpilased enne suvepuhkusele minekut taas ühe mõnusa ja emotsionaalse kontserdi kõigile pargikülastajatele“. Peale puhkpilliorkestri kontserti on kuulajatel veidike aega, et loodust nautida ning juba veidi hiljem astub lavale õhtu peaesineja, ansambel Jäääär, kes lubas Kadrioru Pargi hooaja avamise puhul teha ühe mõnusa ja järgneval ööl saabuvale suvele sobiliku positiivse kontserdi.

Suve jooksul on pargiruumis võimalik osa saada veel mitmetest juba traditsiooniks saanud sündmustest: Kalamaja Kalmistupargi taasavamise sünnipäev ja Kadrioru sünnipäev, mis toimuvad järjestikku 21. ja 22. juulil. Loomulikult suursugune ning majesteetlik Valgus Kõnnib Kadriorus, mis toimub sel aastal 20. septembril, ja parki ning pargi ajalugu tutvustavad jalutuskäigud, mis toimuvad terve suve jooksul nii eesti kui vene keeles.

Allikas: Kadrioru Park / Tallinna lillefestival 15.06.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.