Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lääne maakonnas on räimepüük selleks aastaks lõpetatud (2012-06-01 15:59:01)

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder peatab räimepüügi Läänemerel Lääne maakonnas, kuna selleks aastaks lubatud saak on välja püütud.

Seadus kohustab põllumajandusministrit peatama kutselise kalapüügi, kui veeala kohta kehtestatud aastane lubatud saak on ammendatud vähemalt 90% ulatuses. Tänaseks on Lääne maakonna kaluri kalapüügilubade alusel püütud räime 132,8 tonni lubatud 147,542 tonnist.

Räime püütakse peamiselt kastmõrraga. See on aga väheselektiivne püügivahend, millega püüdmise korral ei saa vältida räime sattumist püünisesse. Kui kastmõrraga kalapüüki jätkata, ei ole tegelikult räimepüük lõppenud. Seepärast peatatakse selleks aastaks selles piirkonnas ka kastmõrraga kalapüük.

Keeld hakkab kehtima väljaandes Avalikud Teadaanded avaldamisele järgneval päeval ja kehtib kõigi Läänemaa maakonna kaluri kalapüügi loa alusel Läänemerel kala püüdvate isikute suhtes.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 01.06.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.