Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Minister osaleb Agrovarustuse uue tehase avamisel (2012-05-31 10:28:06)

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb neljapäeval OÜ Agrovarustuse uue mineraalsete söötade tehase avamisel Vahi külas Tartumaal.

Eesti kapitalil põhinev Agrovarustus OÜ toodab mineraal- ja täiendsöötasid veistele, sigadele ja lindudele. Avamisel on söödatehase esimene etapp ehk ettevõtte spetsiifikat arvestav täisautomaatne tootmisliin. Liin läks maksma 4,5 miljonit eurot, millest 1,5 miljonit on kaetud Euroopa Liidu investeeringutoetustest.

„Eesti loomakasvatus saab edukas olla siis kui söötade tootmine ja söödabaas on tugevalt välja arendatud. Agrovarustuse investeering on selles osas positiivne näide,” ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. „Kui keegi võtab riski ja investeerib tootmise arendamisse nii suure summa kui Agrovarustuse OÜ, siis see näitab, et ta usub Eesti põllumajanduse jätkusuutlikkusesse.”
Agrovarustuse eesmärgiks on pakkuda klientidele stabiilse ja kontrollitud kvaliteediga tooteid, mis tagavad põllumajandusettevõtjatele kõrge kvaliteediga liha- ja piimatoodangu.

Täna moodustavad Agrovarustuse klientuuri peamiselt Eesti põllumajandusettevõtted. Läbimõeldud strateegia ning vastutustundlike investeeringute kaudu planeerib ettevõte alustada ka eksporti lähiriikidesse.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 31.05.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.