Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse eelinfo 28. maist - 3. juunini (2012-05-28 01:10:20)

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit

Esmaspäeval, 28. juunil kell 10.00 - 12.00 toimub EMPLi kontoris E-logistika juhtrühma koosolek. Päevakorras on uue autojuhirakenduse arendustöö ülevaatamine ja hinnangu andmine, samuti ülevaade juurutusprotsessi arengust ja selle käigus selgunud edasistest süsteemi arenguvajadustest.

Esmaspäeval, 28. juunil kell 12.30 toimub Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi partnerpäev, millel osalevad ka EMPLi esindajad.

Esmaspäeval, 28. juunil kell 15.00 - 17.00 toimub Stora Enso Eesti AS Imavere saeveskis EMPL kutsekomisjoni nõupidamine. Teemaderingis on komisjoni töö ja kutsestandardite uuendamisvajadused.


Reedel, 1. juunil kell 10.00 toimub Puuinfo juhatuse koosolek Tartus. Arutluse all on käimasoleva aasta tegevused ning projektid.


Luua Metsanduskool

Kolmapäeval, 30. mail toimub kursus "Metsa mitmekesine kasutus".
Kursuse maht: 8 tundi, koolitajad Tarmo Vahter ja Risto Sirgmets.
Teemad: metsakasvatus, puidu realiseerimine, erinevad võimalused metsa mitmekesiseks kasutuseks, jõulupuude kasvatamine.
Koolituse läbiviimist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.


Neljapäevast, 31. maist - reede 1. juunini toimub kursus "Okas- ja lehtpuulankidelt puidu väljatuleku hindamine ja optimaalne järkamine".
Kursuse maht: 48 tundi, koolitajad Tõnu Eller ja Lauri Toim.
Teemad: asukohamääramisseadmete (GPS) kasutamine ja ühildamine vabalt juurdepääsetavate elektrooniliste kaardimaterjalidega, metsahindamise instrumendid, kasvava metsa mahu hindamine, mahutabelite ja tugikõrguste kasutamine, puutüvedel esinevate rikete määramine, ümarmetsamaterjalide kvaliteedi hindamine, praktiline õppetöö.
Koolituse läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Allikas: Eesti Metsaselts


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID