Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2012-05-23 14:00:32)

Möödunud ööpäeval registreeriti prefektuurides 89 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 58 varavastast kuritegu; millest 58 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 6). Juhtus 3 raskemat liiklusõnnetust, milles sai viga 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11. Avastati 8 narkootikumide omamist või tarbimist. Registreeriti 503 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, tuvastati 6 piirirežiimi rikkumist.


PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn
Avaliku korra raske rikkumine

22. mail kella 20.40 ajal teatati politseile, et Majaka põigus tulistati õhkrelvast. Inimesed vigastada ei saanud. Politseipatrull pidas sündmuskohast eemal kinni 18- ja 19-aastase mehe ning toimetas nad kahtlustatavatena jaoskonda.

Kehalised väärkohtlemised

22. mail kella 15 ajal teatati politseisse, et Kivila tänaval tungiti kallale 32-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 25-aastane naine.

22. mail kella 20.20 ajal teatati politseile, et Asula tänava korteris on rünnatud 37-aastast naist.

23. mail kella 00.45 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 22-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 45-aastane naine.

23. mail kella 3.50 ajal teatati politseile, et Vikerlase tänaval tungiti kallale 32-aastasele mehele. Politseipatrull toimetas kahtlustatavatena jaoskonda 55-aastase Aleksandri ja 39-aastase Aleksei.

Vargused

22. mail varastati Lootsi tänavale pargitud autost sülearvuti ja portfell, kahju kokku umbes 1000 eurot.

22. mail prooviti Mere puiesteel varastada kaablit, pealtnägijad pidasid kinni ja andsid politseile üle varguses kahtlustatava 30-aastase Dmitri.


Harjumaa

Vargused

21. mail avastati, et Maardus Vana-Narva maanteel asuvast ettevõttest on varastatud kaablit ja kaablikingi kokku 1000 euro väärtuses.

22. mail varastati Kiisa aleviku poe juurest mopeed, kahju kokku 600 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused
Ööl vastu 23. maid murti Torma alevikus Lasteaia tänaval sisse garaaži ja varastati mootorsaag Husqvarna, akudrell Makita koos kohvri ja laadijaga, 80 l diislikütust.

Ajavahemikul 18-21. mai varastati Saare vallas Ruskavere külas erinevaid truubitorusid.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 22. maid murti Kõlleste vallas Ihamaru külas sisse kõrvalhoonesse ja varastati külmkapp, mootorsaag Husqvarna, alkoholi.

Tartumaa

Muu sündmus
Ööl vastu 23. maid murti Tartus Tähe tänaval sisse kauplusesse ning sündmuskohalt lahkunud auto sõitis pihta kohalejõudnud G4Si turvatöötajale. Kannatanule osutati esmaabi ning saadeti kodusele ravile. Tekitatud kahju on väljaselgitamisel. Kõigil, kes on sündmust pealt näinud või omavad informatsiooni juhtunu kohta, palutakse võtta politseiga ühendust telefonil 110.

Vargused
Ööl vastu 18. maid murti Tartu vallas Vasula külas sisse kolme keldrisse. Ühest varastati kaks jalgratast, teisest jalgratas Olympia ja kolmandast kuus autorehvi koos velgedega, neli alumiiniumist nõud, õlleankur ja elektrikaablit. Viimasest keldrist varastatu väärtus on 600 eurot.

Ööl vastu 23. maid murti Tartus Tähe tänaval sisse kauplusesse. Esialgsetel andmetel varastati kassat 20 eurot.

21. mai hommikul varastati Tartus Savi tänava trepikojast helehalli värvi noorukite jalgratas Merida Matts. Ratas oli lukustatud. Kahju on 310 eurot.

21. mail lõuna paiku varastati Tartus Riia tänava kaupluse kassaletilt rahakott koos dokumentide ja 780 euroga. Kahju on 809 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 23. maid murti Valgas Tehnika tänaval sisse garaažidesse. Politseipatrull pidas sündmuskoha lähedal kinni ühe isiku koos sõidukiga, kust leiti garaažidest varastatud metallesemeid.

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 17.-20. mai murti Urvaste vallas Ruhingu külas sisse talu kõrvalhoonesse ning varastati neli velge koos rehvidega.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 21.-22. mai varastati Vinni vallas Pajustis Naaritsa tänavale pargitud veoauto Scania kütusepaagist 150 liitrit diislikütust, millega tekitati kahju 200 eurot.

22. mail peeti Rakvere vallas Tõrremäe külas toidukaupluses kinni 25-aastane mees, kes varastas 16 eurot maksvad päikseprillid.

Ida-Virumaa

Vargused

21. mail varastati Kohtla-Järvel Katse tänaval pingi peale jäetud mobiiltelefon väärtusega 158 eurot.

Ajavahemikul 21.-22. mai varastati Aseri alevikus Kooli tänaval majast jalgratas. Kahju on 179 eurot.

Ajavahemikul 21.-22. mai tungiti Mäetagusel Tamme tänaval elumaja krundile ja varastati metallesemeid. Kahju on 300 eurot.

22. mail avastati, et Narvas on Muraka tänaval aianduskoperatiivi Višnija majja tungitud ja varastatud fotoaparaat ning alkoholi. Esialgne kahju on 460 eurot.

Võltsitud dokumendi kasutamine

23. mail esitas 21-aastane mees Narva Maanteepiiripunktis sõiduautode terminalis väljuval suunal politseiametnikule võltsitud Kõrgistani juhiloa.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Avaliku korra raske rikkumine
20. mail kella 1.45 ajal löödi Türil 21-aastast noormeest.

Läänemaa

Vargus
22. mail varastati Haapsalus Kuuse tänaval mobiiltelefon. Kahju on 200 eurot.

Pärnumaa

Vargus
Ajavahemikul 15.–19. mai varastati Paikuse vallas Silla külas Puraviku tänaval abihoonest jalgratas ja elektrilisi tööriistu. Kahju on 1920 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
22. mail kella 16 paiku löödi Raikküla vallas Raikküla külas asutuse territooriumil 17-aastast noormeest.

Vargus
Ajavahemikul jaanuar kuni mai 2012 varastati Rapla vallas Alu alevikus Vahe tänaval ettevõtte territooriumilt haagis. Kahju on 2007 eurot.

Saaremaa

Vargused
21. mail kella 21 varastati Kuressaares Kopli tänaval lukustamata jalgratas. Kahju on 100 eurot.

Ööl vastu 20. maid varastati Kuressaares Tallinna tänaval meelelahutusasutuses nahast jakk ja mobiiltelefon. Kahju on 124 eurot.

Ajavahemikul 6.–20. mai varastati Pihtla vallas Sepa külas talu territooriumilt sepaalasi. Kahju on 250 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.05.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.