Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumis esitletakse aastaraamatut (2012-05-21 11:35:30)

Täna kell 15 esitletakse Põllumajandusministeeriumi suures saalis väljaannet „Põllumajandusministeeriumi aastaraamat 2011”.

Põllumajandusministeeriumi aastaraamatus on kajastatud 2011. aasta silmapaistvamad teod ja saavutused ministeeriumi põhivaldkondade kaupa, samuti administratsiooni tõhususe ja mõjususe suurendamiseks rakendatud meetmed.

Kuna 2011. aastal möödus 20 aastat Eesti riikliku iseseisvuse taastamisest, siis on aastaraamatus toodud põgus ajalooline tagasivaade, mis sisaldab skemaatilist ülevaadet Põllumajandusministeeriumi valitsemisala asutuste-organisatsioonide kujunemisest ning ministeeriumi kauaaegsete töötajate meenutusi ajast, mil viidi läbi olulised reformid ja murti välja rahvusvahelisele areenile.

Aastaraamatus on käsitletud ka ministeeriumi saavutusi rahvusvahelisel tasandil, seda nii Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika kujundamisel kui ka neis paljudes rahvusvahelistes organisatsioonides ja algatustes, kus Eesti liikmeks on. Vaatluse all on Eesti muutumine rahvusvahelise abi saajast rahvusvahelise abi andjaks.

Põllumajandusministeerium on alates 1994. aastast andnud välja Eesti põllumajanduse ja maaelu ülevaateraamatuid, viimastel aastatel on nende koostamine tellitud Maamajanduse Infokeskuselt. Ministeeriumi enda arengut ja saavutusi kajastav väljaanne on esmakordne.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 21.05.2012 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.