Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti parim noortalunik on Jaan Piigert Järvamaalt (2012-05-19 02:56:21)

Täna Säreveres toimunud noortaluniku kompleksvõistlusel saavutas kümne ala kokkuvõttes esikoha ja pälvis parima noortaluperemehe tiitli Jaan Piigert Järvamaalt. Parim noortalunik õpib ametit Järvamaa Kutsehariduskeskuses esimesel kursusel ja plaanib tulevikus tegeleda liha- või piimaveiste kasvatusega.

Parim noortaluperenaine ja ühtlasi võistluste noorim osavõtja oli Pille-Riin Reinaus, kes õpib samuti Järvamaa Kutsehariduskeskuses.

Üldkokkuvõttes saavutas teise koha Kermo Viilup ja kolmanda koha Johannes Toom, mõlemad õpivad Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis.

Noortaluniku kompleksvõistlus peeti tänavu juba 12. korda. Parima noortaluniku tiitlile saavad võistelda maamajanduslike kutseõppeasutuste õpilased, Eesti Maaülikooli üliõpilased ja noortalunikud, nii naised kui mehed vanuses kuni 40 aastat. Seekord osales 29 võistlejat neljast koolist: Olustvere Tehnika- ja Maamajanduskool, Vana-Antsla Kutsekeskkool, Järvamaa Kutsehariduskeskus, Põltsamaa Ametikool.

Noortaluniku kompleksvõistluse eestvedaja on Põllumajandusministeerium ja läbiviija Järvamaa Kutsehariduskeskuses, võistlust toetab ka SA Innove.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 18.05.2012 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.