Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ajakirja Kodu&Aed uudised lugejatele (2005-12-20 20:21:01)

 

* Ajakirja Kodu&Aed tellijad saavad jaanuarinumbriga tasuta praktilise Kemira GrowHow seinakalendri.

 

* Aprilliks kavandatakse Hollandi reisi, täpsemat teavet saab edaspidi ajakirja kodulehelt või Aiandus.ee uudistest.

 

* Toimetusest on võimalik tellida Mari ja Mati Laane koostatud Kodu&Aed raamatut Põõsaraamat (kirjastuselt Varrak) 145 kr eest (poes maksab 185 kr).

 

* Ajakirja senised tellijad saavad 40 kr eest tellida praktilised aiavihikud, ilmunud on Hekid ja Varjuaed. Veebruaris ootab järge Suvelilled, mais Põõsad.

 

Mari Laane koostatud aiavihikud pakuvad asjalikku lugemist ja nõuandeid neile, kel aed alles rajamisel, aga samamoodi ideid neile, kel aiatöödes juba rohkem kogemusi.

 

Nr 1 Hekid

Hekkidega saab aiaruumi nii liigendada kui ka piirata. Milline hekitüüp kuhu sobib ning millistest taimedest seda istutada, saab selgeks siinsest aiavihikust, fantaasiarikkaid lahendusi pealekauba. Soovitusi leiab hekkide rajamiseks, hooldamiseks ja noorendamiseks. Piirdehekki istutades on hea teada ka heanaaberlike suhete aluseid.

 

Nr. 2 Varjuaed

Vari on aia ühtaegu kooslust rikastav kui ka probleeme tekitav asjaolu. Siinses vihikus on juttu nii varjulisemate aiaosade kujundamisest kui ka varju loomisest taimede abil. Eraldi käsitletakse metsaaia loomist ning püsitaimestiku täiendamist varjulembeste suvelillede abil. Täiendavad nimekirjad hõlbustavad erinevatesse oludesse sobivate taimede valimist.

 

Info tellimise kohta telefonidel 667 6087 ja 667 6080.

 

Allikas: Forma Media AS


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.