Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kaasab linlasi uue kodulehe tegemisse (2012-05-15 03:22:36)

Tartu Linnavalitsus on kavandamas uut Tartu linna kodulehte ja uurib selleks linlaste arvamust praeguse kodulehe kohta. Esimese tegevusena on koostatud küsimustik, millele palutakse kodulehe kasutajatel vastata.
Küsimustik on leitav Tartu kodulehe esilehelt "Pane tähele" rubriigist või aadressilt https://www.surveymonkey.com/s/tartu.

Lisaks on kavas teha intervjuusid nii kodulehe kasutajatega kui ka linnaametnikega, kes kodulehele sisu loovad. Küsitluse, intervjuude ja testimiste tulemusena luuakse navigatsiooniskeem ehk menüü ja linkide süsteem, mis on aluseks inimsõbraliku ja arusaadava veebilehe loomisele.

Kuna nimetatud tegevused tehakse kodanike e-kaasamise projekti "eCitizen II" raames, siis koostatakse ka metoodika, kuidas kodanikke sellise infokeskkonna loomisesse kaasata. Seda metoodikat saavad projektipartnerid ja teised huvilised kasutada sarnaste keskkondade loomiseks.

Küsitluse, intervjuude, analüüsi ja navigatsiooniskeemi tegemisel on linnavalitsuse partneriks Trinidad Consulting OÜ.

Interreg IVC projekti "Kodanikukeskse e-valitsemise arendamine Euroopa linnades ja regioonides - eCitizen II" eesmärgiks on toetada Euroopa linnu ja piirkondi e-valitsemise lahenduste kasutuselevõtmisel. Projekti tulemusel valmib 2012. aasta lõpuks kõigi partnerite kogemustel põhinev veebipõhine käsiraamat. Projekti juhib Soome Balti Instituut ning projektis on partneriteks Tampere (Soome), Odense (Taani), Flevolandi provints (Holland), Kerry regionaalne nõukogu(Iirimaa), Bologna (Itaalia), Patras (Kreeka), Vysocina piirkond (Tšehhi Vabariik), Miskolci omavalitsus (Ungari) ja Baski omavalitsuste assotsiatsioon (EUDEL) (Hispaania) ning Tartu linn.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 14.05.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.