Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu osaleb e- ja m-lahenduste projektis (2012-05-12 05:35:55)

Volikogu otsusel osaleb Tartu linn partnerina projektis "Tarkade e- ja m-linna lahenduste klaster (Smart City Lab)", mis esitatakse rahastamiseks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse klastriprogrammi raames. Projekti eelarve on 630 000 eurot, millest linn kataks kuni 94 500 eurot.
Klastri tegevus toimub Tartus ning sellesse on kaasatud IT-ettevõtted, infrastruktuuriettevõtted, linnavalitsus, Tartu Ülikool ning ka Tartu elanikud.

Projekti eesmärk on linnaelu erinevaid valdkondi hõlmavate info- ja kommunikatsioonitehnoloogial põhinevate uuenduslike teenuste loomine, edasiarendamine ning eksport. Projekti tulemusel loodavad lahendusi peaks olema võimalik hiljem edukalt rakendada teistes linnades nii Eestis kui mujal maailmas.

Projekti raames on kavas linna teenuste ja valitsemise protsesside
kaardistamine, analüüsimine ja vastavalt uutele tehnoloogilistele
võimalustele ümberkorraldamine, linna valitsemisega seotud uute toodete ja teenuste arendamine, testimine ja tootestamine nii ametnikele kui linlastele ning Tartus tegutsevate infrastruktuuriettevõtete ja linnaelanike kaasamine teenuste ja toodete loomise ja testimise protsessi.

Allikas: Tartu Linnavolikogu 11.05.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.