Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tänasest algas jahipidamise keelamise aktsioon (2012-05-03 04:00:03)

Eesti Erametsaliit (EEML) koos Eestimaa Talupidajate Keskliidu (ETKL) ja Eesti Põllumeeste Keskliiduga (EPKL) algatas alates tänasest, 2. maist aktsiooni, mille sisuks on maaomanike poolne jahipidamise keelamine oma kinnistutel üle Eesti kuni uue, maaomanike huvidega arvestava jahiseaduse jõustumiseni.

Algatusega saab ühineda selleks otstarbeks kujundatud kodulehel aadressiga www.jahiseadus.ee või teha iseseisvalt avaldus Keskkonnaametile.

Loe siit <http://www.eramets.ee/protestiaktsioon-uue-jahiseaduse-toetuseks> maaomanike positsioone tutvustavaid dokumente ja tutvu infoga selle kohta, milliseid tagajärgi ja vastutust võib seni kestnud vastasseis ja jahipidamise keelamine endaga kaasa tuua.

Eesti Erametsaliit on metsaühistute esindusorganisatsioon, mis ühendab Eesti looduse ja kultuuripärandi hoidmist ja maaelu säilitamist väärtustavaid metsaomanikke.


Allikas: Eesti Erametsaliidu 02.04.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.