Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti möödunud nädalavahetuse sündmused (2012-05-02 08:32:13)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti prefektuurides 248 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine ja 134 varavastast kuritegu; neist 116 vargust (eluruumidest 8, sõidukitest 24) ja 6 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Juhtus 6 raskemat liiklusõnnetust, milles sai viga 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 59. Avastati 2 narkootikumide vahendamist ja 19 narkootikumide omamist või tarbimist. Registreeriti 874 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 29 välismaalast, riigist saadeti välja 2 isikut, tabati 2 riigipiiri ebaseaduslikult ületanud inimest ja tuvastati 12 piirirežiimi rikkumist.

PIIRIVALVE

Pühapäeval, 29. aprillil kell 00.23 sai Politsei- ja Piirivalveameti merevalvekeskus teate, et Kakumäe lahel ühe kilomeetri kaugusel Tilgu sadamast ida suunas triivib mootoririkkega kaater, mille pardal on neli inimest. Otsingutele väljus piirivalvelaeva PVL-109 Valvas operatiivpaat, mille meeskond leidis abivajajad kell 01.12 ning pukseeris isikud koos kaatriga Tilgu sadamasse. Keegi päästetutest arstiabi ei vajanud.

Politsei- ja Piirivalveameti 30.04.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.