Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uppsala uus linnapea tuli sõpruslinna tutvumisvisiidile (2012-04-27 00:47:48)

Tartu linnapea Urmas Kruuse võõrustab täna Tartusse oma esimesele välisvisiidile saabunud sõpruslinna Uppsala uut linnapead Fredrik Ahlstedt`i.

Uppsalast saabunud kolmeliikmelisse delegatsiooni kuuluvad peale linnapea veel Uppsala linnadirektor Kenneth Holmstedt ja protokolliülem Christian Dahlmann.
Külalised tutvusid Tartu linnaga ja osalesid ühisseminaril, kus olid kõne all linnade planeerimise ja arenguga ning sotsiaalvaldkonnaga seonduvad teemad. Tutvustavad ettekanded tegid Uppsala linnapea ja Tartu abilinnapead Raimond Tamm ja Jüri Kõre.

Täna hommikul kell 10 saatsid Tartu ja Uppsala linnapead Tartu raekoja eest teele mootorratastel UNICEFi egiidi all ümbermaailmareisile startivad Sven Mansbergi ja Juhan Peedimaa. Mootorratturid said reisile kaasa Tartu linna ja Rootsi lipu.

Tartu ja Uppsala sõprus- ja koostöösuhted said alguse 1988. aastal sõlmitud lepinguga, millele on järgnenud kahe linna vahel tihe ning sisukas koostöö erinevates eluvaldkondades.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 26.04.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.