Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsanduse visioonikonverentsil räägiti süsiniku sidumisest metsades (2012-04-24 00:25:33)

Reedel, 20. aprillil toimus Tartus metsanduse 8. visioonikonverents, mille teema oli „Mets ja metsandus – süsiniku siduja või allikas?“

Süsiniku sidumine metsades, nii puidus kui ka mullas, on metsanduse kõrgelt väärtustatav funktsioon, aga ka probleem. Vaja on uusi teadmisi ja metsanduslikke otsuseid: kuidas optimeerida energiapuidu kasvatamist ja varumist.

Visioonikonverentsil räägiti puidust taastuvenergia allikana, metsade majandamise mõjust, metsadest kliima soojenemise tingimustes ja metsade produktiivsusest.

Konverentsi avas Riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Tõnis Lukas. Tervitussõnavõtuga esines põllumajandusministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti.

Ettekanded tegid Rootsi Põllumajandusülikooli professor Sune Linder, keskkonnaministeeriumi asekantsleri kt Meelis Münt, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu tegevjuhi asetäitja Märt Riistop, Soome Joensuu Ülikooli professor Seppo Kellomäki ja Tartu Ülikooli professor Krista Lõhmus.

Konverentsi moderaator oli Eesti Maaülikooli professor ja Eesti Metsaseltsi president Hardi Tullus.

Allikas: Eesti Metsaseltsi 23.04.2012 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.