Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ungari toetab Eesti nõudmisi põllumajanduse otsetoetuste kiiremaks võrdsustamiseks (2012-04-19 15:25:22)

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder kohtus täna Bakuus Ungari põllumajandusministri Sándor Fazekasega, kes toetas Eesti nõudmisi põllumajanduse otsetoetuste kiiremaks võrdsustamiseks.
„Eesti ja Ungari seisukohad põllumajanduse otsetoetuste võrdsustamise küsimuses on sarnased,” ütles Seeder.

Põllumajandusminister on seadnud üheks oma prioriteediks rahvusvahelisel tasandil toetuse leidmise põllumajanduse otsetoetuste kiiremaks võrdsustamiseks. Seni on Seeder kohtunud poolte Euroopa Liidu põllumajandusministritega ja selgitanud neile Eesti seisukohti. Eesti soovib, et põllumajanduse otsetoetuste võrdsustamisel astutaks jõulisi samme juba Euroopa Liidu järgmise finantsperioodi jooksul.

Ungarlased kinnitasid, et nad on valmis Eestit nõustama ka maailma suurima toidumessi Grüne Woche partnerriigi ürituste korraldamisel. Eesti saab suure tõenäosusega 2014. aastal Grüne Woche partnerriigiks. Ungari oli Grüne Woche partnerriik 2010. aastal. Grüne Woche partnerriigiks saamine tähendab Eestile suurt ja ainulaadset võimalust tutvustada rahvusvahelisel tasandil meie kööki ja toidukultuuri, aga Eestit kui riiki tervikuna ja turismi sihtriiki.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.04.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.