Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kutsub linlasi iga-aastastele heakorratalgutele 23. aprillist 6. maini (2012-04-19 11:22:53)

Juba viieteistkümnendat aastat toimuv linna heakorrakampaania kestab seekord 23. aprillist 6. maini ning Tartu linnavalitsus ootab taas kõiki tartlasi korrastama oma koduümbrust ja lööma kaasa linna heakorratalgutel.

Talgutele registreerumine e-posti aadressil Madis.Tammeorg@raad.tartu.ee või telefonidel 7361 267 ja 503 7215. Tavapäraselt kindlustab linn talgulised töövahendite ja kehakinnitusega ning jagab parimatele auhindu.

Eelmisel aastal käisid linna talgutel ligi 900 talgulist, kes koristasid Tartu haljasaladelt ja kinnistutelt kokku 460 kuupmeetrit prügi. Tartu jäätmejaamadesse (Jaama 72c ja Turu 49) saab tasuta anda vanapaberit, vanametalli, pakendijäätmeid, elektroonikaromusid (vanad telerid, külmikud jms), suuremõõtmelisi esemeid (nt vana mööbel) ja ohtlikke jäätmeid. Tasu eest võetakse vastu ka suuremõõtmelisi ehitusjäätmeid (vanad aknad, WC-potid jms). Aiaprahti (lehed, tükeldatud oksad) saab jäätmejaamades ajavahemikul 24. aprill kuni 15. mai üle anda tasuta. Tasuta saab üle anda kuni 300 kilogrammi aiaprahti. Jäätmejaamad on avatud T–R kell 12–18 ning L ja P kell 10 16. Vanu rehve saab tasuta üle anda Jaama 72c jäätmejaamas. Tartu korduvkeskusesse (Jaamamõisa 30) saab ära anda mööblit, elektri- ja gaasipliite, pesumasinaid, õmblusmasinaid, terveid nõusid jm koduses majapidamises mittevajalikke esemeid. Korduvkasutuskeskus on avatud T-R kell 11-18 ning L kell 10-15. Info telefonil 5536 111.

Tartu heakorratelefon 1789 ootab igal ajal teateid probleemidest linnakeskkonnas (tänavaaukudest, katkistest liiklusmärkidest, tänavavalgustitest jm). Infot saab edastada helistades lühinumbrile 1789, SMS-ga numbrile 1789, e-kirjaga aadressil 1789@tartu.ee või kodulehe aadressil http://www.tartu.ee/1789.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.