Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister osaleb ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni konverentsil (2012-04-19 11:07:11)

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb täna Bakuus toimuval ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) Euroopa regiooni konverentsil ja peab seal kõne.

Konverentsil antakse ülevaade toiduga kindlustatuse komitee viimasest istungist ja komitee reformist ning arutatakse Euroopa regiooni prioriteete lähiaastatel. „ÜRO Toidu- ja põllumajandusorganisatsioon on viimastel aastatel olnud edukas toidu ja põllumajanduse teemade toomisel ülemaailmse tähelepanu keskmesse,” ütles Seeder. „See on vältimatu olukorras, kus maailma rahvastik kasvab kiirelt, on esinenud ja esinevad tõsised toidukriisid ning inimtegevus põhjustab survet loodusele ja loodusvaradele.”

Maailma toitmise küsimus ei seisne aga ainult, ega ka peaasjalikult toidu tootmises ja põllumajandussektoris. Seederi sõnul on maailma äratoitmisel kõige tõhusamateks vahenditeks hoopis haridustase, mis võimaldab ära kasutada teaduse saavutusi ning innovaatilisi lahendusi põllumajandustootmise edendamiseks ja stabiilne ning jätkusuutlik majanduskeskkond, mis tagab kasvuvõime ka toidutootmise sektoris.

Pärast konverentsi osaleb minister Helir-Valdor Seeder põllumajandusministrite ümarlaual, mille teemaks on „Maailma toidu ja põllumajanduse tulevik 2050”.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.04.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.