Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Toidupanga HEA SÜDAME AUHIND 2011 läks Valiole (2012-04-07 01:16:40)


Alates sellest aastast hakkab Eesti Toidupank välja andma Hea Südame auhinda – selle saab üks Toidupanga partneritest, kes on aidanud oluliselt kaasa heategevusele ning tänu kellele on olnud võimalik parandada toidupankade poolt jagatava toiduabi koguseid ja kvaliteeti.

2011. aastal Toidupanga heaks korraldatud kohupiimakreemide kampaania eest pälvis toidupankade erilise tunnustuse ja tänu Valio Eesti AS, kes annetas möödunud aasta jooksul vaesuses elavate lastega perede abistamiseks üle 53 000 topsi kohupiimakreemi.

Valio Eesti esindaja tooterühma- ja brändijuht Triin Kõrgmaa

„Valio abi meile on olnud uskumatult suur,“ selgitas auhinna andmise otsust Eesti Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn. „Me saime möödunud aastal suves kuni jõuludeni jagada igal nädalal Eesti vaestele peredele umbes 2000 topsi värsket kohupiimakreemi, mida nad muidu omale eriti lubada ei saaks.
Suurepärane on ka see, et käesoleval aastal projekt jätkub,“ ütles Boerefijn. Jagamisele minevate topside koguarv saab olema 10 000 võrra suuremgi kui möödunud aastal.

Toidupanga 2011. aasta Hea Südame auhinna andis Valio esindajale
üle Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn


Auhinna saamist omalt poolt kommenteerides ütles Valio turundusdirektor Lauri Betlem: „Oleme äärmiselt tänulikud sellise auhinna ja tunnustuse üle. Kuna vastavalt oma sponsorlusstrateegiale toetame eelkõige vähekindlustatud peresid, on koostöö Toidupangaga meie jaoks iseenesestmõistetav.“ Samuti väljendas Betlem heameelt, et Eesti inimesed nähtavalt hoolivad oma kaaskodanikest.

Tunnistuseks Toidupanga tänust anti Valiole möödunud nädalal üle metallikunstnik Fred Truusi poolt loodud sepis (fotol).


Toidupanga Hea Südame auhind 2011 (autor Fred Truus)

Toidupank on asutatud 2010. aasta märtsis Eesti-Hollandi Heategevusfondi Päikeselill ja Swedbanki poolt. Toidupanga tegevust toetab 2010. 2011. ja 2012. aastal Avatud Eesti Fond.

Toidupank võtab kaubandusest ja tootmisest vastu peagi realiseerimistähtaja ületavad tooted, komplekteerib vabatahtlike abiga toidukastid ja jagab need laiali enim puudust kannatavatele inimestele ja peredele, aidates nõnda kaasa raiskamise vähenemisele ühiskonnas ja jagades toiduabi sinna, kus on sellest puudus.

Allikas: Eesti Toidupank, 06.04.2012 pressiteade, fotode autor on Nele Hendrikson


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.