Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
AHHAA Tallinna filiaalis näeb näitust "Metsa eluringi jätk puidus" (2012-04-03 14:41:33)

Alates reedest, 6. aprillist on AHHAA Tallinna filiaalis avatud kogupere-haridusnäituse "Jälg metsas" laiendus. Nüüdsest saab RMK mudelmetsas seiklemise järel uudistada, mis saab puudest siis, kui nende eluring on täis saanud.

Vastuse annab sellele juba uue näituse pealkiri „Metsa eluringi jätk puidus“. Niisiis saab vaataja aimu, milline on puu uus elu puiduna. Teekond tulevikku kulgeb üle looduse ehitatud silla, mis viib meid põnevate ehitiste ja puidust valmistatud tulevikutoodete maailma.

Tule ja proovi koos sõpradega oma käteosavust vineerist kaarsilla ehitamisel! Kui võtad kaasa nutitelefoni, saad puidumaailmast ammutada veelgi enam infot, kui näitusele mahtus.

Näituse laienduse eest hoolitses Eesti Metsaselts koostöös Riigimetsa Majandamise Keskusega ja selle valmimist rahastas Keskkonnainvesteeringute Keskus. Näituse laienduse idee autor on Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu programmi Puuinfo juhatuse liige Erik Konze ja kunstnikud on Marju Pottisep ja Külli Laidla.

Triinu Saetalu poolt kureerituna saab RMK näitusel „Jälg metsas“ iga näitusekülastaja lisaks linnulaulu nautimisele võtta endale metsa peremehe rolli ning otsustada, kas majandada või mitte majandada metsa. Jälje jätab metsale nii inimtegevus kui ka tegevusetus.

AHHAA Keskuse kutse „Jäätisega metsa!“ võib esmapilgul tekitada küsimuse, et mis on metsal ühist jäätisega, kuid ka jäätisepulk on metsa majandamise tulemus. Jäätisepulki valmistatakse põhiliselt kasest ja pöögist.

Palume Teid näituse „Metsa eluringi jätk puidus“ avamisele neljapäeval, 05.04. algusega kell 15.00 AHHAA Keskuses (asub Tallinna Vabaduse väljaku all). Olete teretulnud kogu perega.

Allikas: Eesti Metsaseltsi 03.04.2012 teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.