Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lauluväljakul toimub tööturu ja ettevõtluse kontaktmess (2012-04-01 08:25:22)


Tallinna Ettevõtlusamet korraldab neljapäeval, 5. aprillil neljandat korda tööturu- ja ettevõtluse kontaktmessi „Tallinn töötab 2012“, mille eesmärk on luua ettevõtjatele, tööotsijatele ning tööturule peagi sisenevatele noortele keskkond kontaktide vahetamiseks, koostöösuhete loomiseks, nõustamiseks ja infovahetuseks.

Messil osalevad ettevõtete, mittetulundusühingute ja avaliku sektori esindajad, kes pakuvad või vahendavad tööd, praktikavõimalusi ning asjakohast ümber- ja täiendõpet või tegelevad ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive valdkonnas nõustamisega.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul erineb „Tallinn töötab“ mess teistest samalaadsetest üritustest, kuna keskendub peamiselt reaalsete töökohtade pakkumisele. „Kontaktmess toimub nüüd esimest korda kevadel, eesmärgiga pakkuda külastajale ka suviseid hooajatöid ja erinevaid praktikavõimalusi,“ märkis Sarapuu.

Möödunud aastal külastas messi „Tallinn töötab 2011“ üle 3000 inimese ja eksponente osales kokku 59. Kandideerida sai rohkem kui 1500-le töökohale, valdavalt erasektorisse ja välismaale.


Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.