Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nutitehnoloogia konverentsil on võimalik proovida uusimat (2012-03-27 12:22:51)

Laupäeval, 31. märtsil 2012, toimuv Ettevõtlike Noorte Koja korraldatav Nutikonverents „Use it or Lose it – ole nutikas!“ toob tehnoloogiahuvilisteni suurnimed nii Eestist kui ka UK´st. Konverentsil käsitletavad teemad ei piirdu vaid nutitelefonide ja nende rakendustega vaid ulatuvad kõlaritest elektriautodeni.

Üles astuvad rahvusvaheliselt tunnustatud tehnoloogiaalane nõustaja ja futurist Peter Cochrane, nutikate interaktiivsete toodete disainer Alexandra Deschamps-Sonsino, Eesti start-up’i App Development Company kaasasutaja ning tegevjuht Raino Raasuke, telekommunikatsiooniettevõtte Tele2 tootearendaja Oliver Ojamaa, Community Tools’i asutajad Martin Sookael ja René Lasseron, ettevõtluskonkursi Ajujaht 2010. aasta võitjafirma Click and Grow asutaja ning tegevjuht Mattias Lepp ning Estelon kõlari looja ja tipptasemel elektrotehnik Alfred Vassilkov.

Lisaks konverentsile on kohapeal ka tradeshow ala, kus on kõigil huvilistel võimalus ise proovida ja lähemalt uurida erinevaid nutikaid lahendusi. Tutvustamisele tuleb näiteks Surface Labs International OÜ (SLI) interaktiivne baarilett, mis omab interaktiivset “multi-touch” tasapinda ja mis on võimeline tuvastama leti pinnaleasetatud esemeid ning kuvama nende alla sobivaid effekte. Integreeritud 3d valmidusega projektorid ja tööstuse juhtivaim ”tracking” tehnoloogia võimaldab pakkuda paindlikke tarkvara- ning valmislahendusi. Kohapeal on ka Nissan oma viimaste elektriautodega, mis on valmis ka proovisõiduks.

„Nutikonverents 2012: Use it or lose it – ole nutikas!“ on 31. märtsil Tallinnas, Ülemiste CityPlatzis toimuv ühepäevane sisutihe konverents, mis keskendub uutele ja põnevatele nutitehnoloogia lahendustele nii oma eraelu kui ka äritegevuse lihtsamaks ja efektiivsemaks muutmiseks.
Konverentsi pakett 45 €. Rohkem infot ja registreerimine www.jci.ee/keko2012.

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on rahvusvaheline võrgustik kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi looma positiivset muutust ühiskonda. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 riigis.


Allikas: Ettevõtlike Noorte Koja 27.03.2012 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.