Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus bussikasutajate arv suureneb (2012-03-24 04:55:08)

Kui statistikaameti andmetel Eestis keskmiselt ühistranspordi kasutajate arv eelmisel aastal vähenes, siis Tartus bussikasutajate arv mullu tõusis. Piletimüügitulu suurenes 2010. aastaga võrreldes 5,6 protsenti.

„Kindlasti on bussisõitjate arvu suurenemisele kaasa aidanud see, et eelmise aasta algusest sõlmisime liiniveolepingu uue vedajaga. AS SEBE tõi liinile kõik uued madalapõhjalised kaasaegsete kütte- ja ventilatsiooniseadmetega varustatud bussid, mis on kogu lähiregioonis erakordne. Reisijate rahulolu ja kasv näitab, et Tartu on valinud ühistranspordi arendamisel õige tee. Koostöö erasektoriga on osutunud ilmselgelt tulemuslikumaks kui seda oleks olnud munitsipaalettevõtte loomine,“ kommenteeris Tartu linnapea Urmas Kruuse

2011. aastal müüdi bussipileteid 2 786 690 euro eest, mis 5,6 protsendi võrra rohkem kui 2010. aastal. Kuna bussipiletite hinnad on Tartu ühistranspordis püsinud viimastel aastatel muutumatuna, näitab sellest laekuv tulu ära ka reisijate arvu tõusud ja langused.

„Tänu sõitjate arvu kasvule on suurenenud ka piletitulu ja seega saame investeerida rohkem kvaliteeti,“ lisas Kruuse.

Ühistranspordi kasutajate arv Tartus püsib jätkuvalt kasvutrendis. Selle aasta kahel esimesel kuul oli reisijakäive ligi 8 protsenti suurem kui eelmisel aasta jaanuaris-veebruaris.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 23.03.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.