Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Ettevõtlike Noorte koja poolt korraldatav Nutikonverents 2012 toob Eestisse tehnoloogia valdko (2012-03-16 10:25:47)

Eesti Ettevõtlike Noorte koja poolt korraldatav Nutikonverents 2012 toob Eestisse tehnoloogia valdkonna tipud. Teiste seas astuvad üles näiteks rahvusvaheliselt tunnustatud tehnoloogiaalane nõustaja ja futurist Peter Cochrane, nutikate interaktiivsete toodete disainer Alexandra Deschamps Sonsino, Community Tools’i asutajad Martin Sookael ja René Lasseron, Estelon kõlari looja ja tipptasemel elektrotehnik Alfred Vassilkov.

Rahvusvaheliselt hinnatud tehnoloogiaalane nõustaja, teadlane, ettevõtja ja futurist Peter Cochrane räägib tulevikutrendidest ja erinevatest võimalustest pilvetehnoloogia valdkonnas. „Hea tehnoloogia on kasulik ja parandab meie elu ning olukorda. Samas on tehnoloogia üha enam edestamas praeguseid poliitilisi, sotsiaalseid ja ärisüsteeme,” ütleb Cochrane.

Töötuba, mida viivad läbi Community Tools’i asutajad Martin Sookael ja René Lasseron, aitab osalejatel paremini mõista nii veebis kui ka päriselus olevat kogukonda, mis meid igapäevaselt ümbritseb ja kuidas nutikalt uusi kasulikke kontakte luua. “Nutikus seisneb mõtlemises, mitte tarkvaras endas,” leiab Lasseron.

Konverentsi üks oodatud külalisi on Estelon kõlari looja ja tipptasemel elektrotehnik Alfred Vassilkov. “Elektroakustika on saladus tänaseni, see on seotud ka inimese psühholoogia ja füsioloogiaga,” kommenteerib Vassilkov oma valdkonda.

Lisaks ettekannetele, töötubadele ja messile saab konverentsil näha ja kuulda ka tehnoloogiateemalist väitlust, milles osalevad Heiti Kender, Andrei Korobeinik ja JCI Tallinna Väitlusklubi.

„Nutikonverents 2012: Use it or lose it – ole nutikas!“ on 31. märtsil Tallinnas, Ülemiste CityPlatzis toimuv ühepäevane sisutihe konverents, mis keskendub uutele ja põnevatele nutitehnoloogia lahendustele nii oma eraelu kui ka äritegevuse lihtsamaks ja efektiivsemaks muutmiseks.

Konverentsi pakett 45 €. Rohkem infot ja üritusele registreerimine www.jci.ee/keko2012.

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on rahvusvaheline võrgustik kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. JCI pakub oma liikmetele arengukeskkonda oma juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi looma positiivset muutust ühiskonda. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 riigis. Vaata lähemalt: www.jci.ee.


Allikas: Ettevõtlike Noorte Koja 16.03.2012 pressiteade





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.