Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikoolis saavad konverentsil kokku teadlased ja põllumajandustootjad (2012-03-14 15:41:07)

Homme, 15. märtsil algusega kell 9.30 toimub Eesti Maaülikooli aulas (Kreutzwaldi 1a) teadus praktiline konverents „Agronoomia 2012“, kus põllumajandustootjad ja konsulendid saavad tutvuda selle valdkonna teaduslike uurimustööde uuemate tulemustega.

„Agronoomia konverents on oluline eelkõige seetõttu, et see aitab kaasa teabe levikule tootjate seas ja on hea vahend teadlaste ja praktikute koostööks. Nii suureneb ka Eesti põllumajanduse potentsiaal ja konkurentsivõime ning ühiskonnas levib arusaam maaelu arengu suundadest,“ kommenteeris Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi õppedirektor Endla Reintam.

Konverentsil esinevad suuliste ja stendiettekannetega Eesti Maaülikooli, Jõgeva Sordiaretuse Instituudi, Eesti Maaviljeluse Instituudi teadlased ning konsulentide ja põllumajandustootjate esindajad. Samuti tutvustab Põllumajandusministeeriumi esindaja maaelupoliitikat ja maaelu arengukava 2014-2020 ettevalmistamist. Konverentsiks ilmub ka teadusartiklite kogumik, mis on suunatud põllumajanduspraktikutele, –ametnikele ja –poliitikutele. Konverents lõppeb diskussiooniga.

„Agronoomia 2012“ korraldajaks on Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut koostöös Eesti Maaviljeluse Instituudi ja Jõgeva Sordiaretuse Instituudiga. Üritust toetab Euroopa Liit.

Allikas: Eesti Maaülikooli 14.03.2012 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.