Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi allasutused kolivad maale (2012-03-13 13:21:13)


Täna Haapsalus avatav renoveeritud põllumajandusministeeriumi Läänemaa keskus on märk sellest, et riigivõim suundub maalelanikele lähemale.

"Mõõdukalt suurte ja iseseisvate riigiasutuste paigutamine maakonnalinnadesse on hea ja paljude riikide poolt läbiproovitud lahendus. Nii viime töökohad maakondadesse, mitmekesistame kohalikku tööjõuturgu ja loome eeldused noortele ning haritud inimestele maapiirkondadesse elama jäämiseks," lausus keskust avav põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Minister rõhutas, et riigivõim ei tohiks maalt lahkuda ning põllumajandusministeerium on hea positiivne näide, kus ministeeriumi asutuste teenindusbürood on kõigis maakonnakeskustes. Tulevikus on eesmärk koondada kõik teenindusbürood maakondades ühte kompleksi, et inimestel oleks hea ja mugav teenindatus.

Lisaks Haapsalule asuvad juba praegu ühes kompleksis asutused Viljandis, Raplas, Põlvas ja Jõhvis. Suvel avatakse uus keskus Paides.
Põllumajandusministeeriumi allasutustest paiknevad keskusega Tartus Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA), Veterinaar- ja Toidulaboratoorium ning Jõudluskontrolli Keskus, Sakus on Eesti Maaviljeluse Instituut, Põllumajandusamet ja Põllumajandusuuringute Keskus, Jõgeval asub Jõgeva Sordiaretuse Instituut ning Jänedal Maamajanduse Infokeskus.

Haapsalu keskuses asub Põllumajandusameti, Põllumajandus Registrite ja Informatsiooni Ameti, Jõudluskontrolli Keskuse, kalamajandusosakonna, Läänemaa nõuandekeskuse ning tõuaretajate esindus.

Renoveeritud Haapsalu keskus avatakse teisipäeval, 13. märtsil kell 11 aadressil Jaani tänav 10.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 13.03.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.