Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
TEE HEAD - VÕIDAD ISE JA VÕIDAVAD LAPSED! (2005-12-20 07:45:57)


Tere, HEA INIMENE!

 

Oled ehk kuulnud, et maailmameister Kristina Šmigun kutsus kokku Keila SOS Lasteküla Sõprade Klubi. Kutsume Sindki!

 

Keila SOS Lasteküla Sõprade Klubi eesmärgiks on hakata koondama lasteküla püsitoetajaid ning seeläbi luua lasteküla eksisteerimiseks vajalik kindlus. Keila SOS Sõprade Klubisse hakkavad kuuluma inimesed, kes tegelevad lastega pidevalt ja/või teevad iga kuu laste heaks ülekande.

 

Klubil pole liikmemaksu, kuid tingimuseks on Sinu või Sinu firma püsiannetus lastele. Pole tähtis, kas saad iga kuu annetada 25, 100, 500 krooni või veelgi rohkem – iga püsiannetus loob lastele hindamatu kindlustunde, et sõbrad aitavad!

Vaata lähemalt ja astu Sõprade klubisse www.sos-lastekyla.ee.


Tulevase klubi liikmena hakkad saama regulaarselt Keila SOS Lasteküla Teatajat ja kutseid Lasteküla üritustele.


Sinu abi suunatakse
kindlustamaks SOS Lasteküla perede toimetulekut ja võimaldamaks laste vaba aja sisustamist arendavate tegevustega. Maailmas unikaalsel peremudelil töötav SOS Lasteküla on iseseisvasse ellu saatnud juba ligi 20 noort – see on parim tõestus, et Keila SOS Lasteküla annetused ei lähe raisku.

Iga annetus on toonud peredesse palju rõõmu ja kasu.

 

Kristina Šmigun: “Mulle endale annab SOS Sõprade Klubi loomine teadmise, et saan kedagi abistada, kes abi vajab,” ütleb maailmameister. “Sõprade klubi on midagi suuremat – midagi ühist teha on rohkem kui ühekordselt toetada.”


TEE HEAD- VÕIDAD ISE JA VÕIDAVAD LAPSED!


MIS ON KEILA SOS LASTEKÜLA?

Keila SOS Lasteküla avati 1995. aastal ning selle peamine eesmärk on pakkuda turvalist kodu vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele peremudelil põhineva süsteemi alusel. Keila SOS Lasteküla on alternatiivne võimalus kasuperede kõrval, tagamaks lastele püsiv perekond ja kodu. Lastekülas on 12 peremaja, kus SOS ema hoole all elab igaühes 5-7 last ning bioloogilisi õdesid-vendi ei lahutata. Kümne tegevusaasta jooksul on Keila SOS Lastekülas leidnud turvalise kodu ühtekokku 103 vanemliku hoolitsuseta jäänud last.

Tee võidu nimel püsiannetus – võidavad lapsed!

 

P.S Kui sa ei soovi astuda Sõprade Klubisse, siis on veel üks võimalus heateoks - saada see tekst edasi oma sõbrale või sõpradele, kes oleksid huvitatud laste aitamisest!


Lähem info: www.sos-lastekyla.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.