Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti on Saksamaal Plauenis talumessi partnerriigiks (2012-03-02 14:20:39)

Saksamaal Plauenis toimuval talumessil on Eesti tänavu partnerriigi staatuses, mis on heaks võimaluseks seal piirkonnas Eesti tutvustamiseks.

Eesti osaleb messil kolmandat korda. On pakutud erinevaid hoidiseid, samuti käsitööd. Esimesel aastal tegid stendi Võrumaa talunaised, eelmisel ja sel aastal on stendi tegemine Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli käes.

Stendil on esindatud mitmed Eesti ettevõtjad. Olustvere kool pakub omalt poolt messil nende endi tehtud suitsusinki ja suitsuvorsti. Maitsta saab ka Eesti õlut.

Viimased talumessi partnerriigid on olnud Holland ja Poola. Eesti stend on pälvinud tunnustuse ja kuna Eesti pole sealkandis just väga tuntud, tehti ettepanek hakata tänavu partnerriigiks.

Eesti stend on tänavu messil aukohal ja samuti saab partnerriik võimaluse pakkuda meelelahtust suurelt lavalt, kus astuvad üles Tõsise Folgi Sümfoonikud. Ka on partnerriik ka taluturu plakatitel kõige ees.

Taluturg on otseturustamisele organiseeritud üritus, kus tänavu osaleb 12 riiki.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 02.03.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.