Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jääpurikate aeg on kätte jõudnud (2012-02-16 01:26:27)

Lumekatte paksuseks mõõdeti täna kell 8.00 Tallinn-Harku ilmajaamas 19 cm ja õhutemperatuur -3 kuni -6 kraadi. Õhtul õhutemperatuur langeb ja koristamata lumi muutub nii teedel kui hoonete katustel ohtlikeks jääkamakateks.

Ilmaprognoosi kohaselt langeb õhutemperatuur õhtul kuni kümne miinuskraadini ja eelolevaks ööks isegi kuni 20 külmakraadi lubatud.

Hoonete ja kinnistute haldajatel tuleks hoolikalt jälgida katustele kogunenud lumekuhilaid ja õnnetuste vältimiseks tuleb katused õigeaegselt jääkamakatest puhastada.

Firmade loetelu, kes pakuvad kinnistute ja hoonete vadajatele kõnniteede talvise libedusetõrje ja katustelt lume koristamise teenuseid, on üleval Tallinna kodulehel ja informatsiooni saab ka Tallinna abitelefonilt 1345.

Koristamata kõnniteedest ja purikatest saab ööpäevaringselt teatada Tallinna Munitsipaalpolitsei korrapidajale numbril 14410 või aadressil mupo [ät] allinnlv.ee

Koristamata sõiduteedest oodatakse infot kommunaalameti aadressil kommunaal [ät] tallinnlv.ee

Tallinna Kommunaalametile laekunud andmetel vedasid tänavapuhastusfirmad täna öösel ja varahommikul linna tänavatelt välja 950 kuupmeetrit lund, libeduse tõrjeks kulus 146 tonni kloriide ja 6,2 tonni sõelmeid.

Lume väljavedu toimus peamiselt Tallinna kesklinnast ja eelkõige vanalinna kitsastelt tänavatelt.

Allikas: tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.