Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aianduse praktikajuhendajate koolituspäev Voltveti koolituskeskuses 22.02.2012 (2012-02-14 15:28:26)

Kutsume osalema kolmapäeval 22. veebruaril toimuvale aianduse praktikajuhendajate koolituspäevale. Koolituspäev toimub Euroopa Sotsiaalfondi poolt rahastatud projekti "Kombineeritud aiandusalane kutseõpe põhihariduse omandanud või põhihariduseta töötutele Pärnumaal" raames.

Aeg: 22.veebruaril 2012. a. kell 8.30 - 15.30

Koht: Voltveti koolituskeskus, Peahoone tee 2, Tihemetsa, Saarde vald, Pärnumaa

Koolituspäeva eesmärk on arendada praktikajuhendajate oskusi praktikantide s.h hariduslike erivajadustega (HEV) õpilaste juhendamiseks ning parendada ettevõtte- ja koolipoolse juhendaja koostööd.

Koolitajateks on kutseõpetaja Annely Raev, kes jagab oma kogemusi õpilaste s.h hariduslike erivajadustega õpilaste motiveerimiseks ning Erna Gross, kes on 15 aastat olnud erinevate erialade õpilaste koolipoolne praktikajuhendaja ning kursis ette tulevate takistuste, mittemõistmiste ning arusaamatustega.

Koolituspäevale tulevad ka Eesti Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets ning tööandjatele suunatud teenuste konsultant Pille Pärna, kes räägivad tööandja toetustest ja teenustest töötu inimese tööle võtmisel.

Praktikalepingud tutvustab kutseõpetaja Marje Kask.

Koolituspäeval osalenutele väljastatakse Pärnumaa Kutsehariduskeskuse poolt tõend läbitud teemade ja tundide kohta, mis tunnistab praktikajuhendajate koolituse läbimist.


Päevakava:

8.30 – 9.00 Saabumine Voltveti koolituskeskusesse, registreerumine, tervituskohv.

09.00 – 9.30 Ülevaade projekti tegevustest ja arengutest ning ootused praktika juhendamisele ja koolituspäevale. – Maarja Lenk (projektijuht)

9.30 – 11.30 Õpilase motiveerimine. HEV lapse tausta analüüs. Töösõppimine ja isiklik kogemus. – Annely Raev (kutseõpetaja)

11.30 – 12.00 Lõuna

12.00 – 14.15 Ettevõtte- ja koolipoolse juhendaja koostöö – Erna Gross (kutseõpetaja)

14.15 – 14.45 Töötukassa teenused ja toetused tööandjatele. – Gerli Mets (Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja, Pille Pärna teenuse konsultant (tööandjate teenused))

14.45 – 15.00 Praktikalepingud – Marje Kask (kutseõpetaja)

15.00 – 15.30 Päeva kokkuvõte, tagasiside – Maarja Lenk

Palun registreerimiseks saata e-mail aadressile maarja.lenk@hariduskeskus.ee hiljemalt esmaspäevaks, so 20. veebruariks. Juhul kui praktikajuhendajal endal pole võimalik osaleda, siis võib teda asendada mõni teine töötaja, kes praktikandiga kokku puutub.

Koolituspäev on osalejatele tasuta ning selle läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Allikas: Pärnumaa Kutsehariduskeskuse 14.02.2012 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.