Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Hiiu-Lääne-Saare koolinoorte loodusfotoprojekt lõppenud (2012-01-27 18:37:51)

Hiiu, Lääne ja Saare maakonnas lõppes 4.-10. klassidele suunatud loodusfotoprojekt. Projekti raames toimus kolm loodusfotojahti, mida juhendas tuntud foto- ja loodusemees Remo Savisaar.

Maikuus välja kuulutatud loodusfotokonkursile “Inimene on osake loodusest” oodati Hiiu-, Lääne või Saaremaal jäädvustatud fotosid, kus olid inimtekkelised loodusmaastikud, pärandkultuuri objektid, inimene looduses või muu inimese ja loodusega seonduv. Võistlusele laekus 76 fotot, millest kõik ei klassifitseerinud. Fotosid hindas sõltumatu žürii koosseisus: Ave Huugen, Kaarel Kaisel, Vahur Leenurm, Kadri Paomees ja Hanno Luukas.

Võidutöödest koostati Hiiu-Lääne-Saare koolinoorte loodusfotokalender 2012, mida jaotatakse lasteasutustele ja koostööpartneritele.

Kõikidest võistlusele laekunud töödest koostati 3 eraldiseisvat rändnäitust, mis lähipäevil pannakse üles Matsalu Rahvuspargi keskusesse Penijõele, Emmaste Põhikooli ja Vilsandi Rahvuspargi keskusesse Loonale. Keskkonnaamet korraldas projekti teist korda. Esimene projekt toimus 2010. aastal Hiiu maakonnas.


Allikas: Keskkonnaameti 27.01.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.