Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinnas arutatakse täna maailma ja Euroopa kalandustrende (2012-01-25 11:51:33)

Tallinnas toimub täna põllumajandusministeeriumi korraldatud rahvusvaheline konverents "Kalandus täna ja homme", kus räägitakse maailmas ja Euroopas valitsevatest kalandustrendidest .

Põllumajandusministeeriumi asekantsleri Toomas Kevvai sõnul on konverents oluline, sest ettekannetest selgub, millised on maailma ja Euroopa kalandustrendid käesoleval ajal ning lähitulevikus. Samuti on hea võimalus võrrelda Eesti kalanduses saavutatud tulemusi ülejäänud maailma riikidega.

Euroopa Komisjoni esindaja tutvustab Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi planeeritavat kalanduspoliitikat aastateks 2014-2020.

„Uus finantsperiood on Eestile väga oluline, sest fondi abil on võimalik tõsta Eesti kalandussektori konkurentsivõimet. Toetada säästva ning aruka kalanduse ja vesiviljeluse arengut. Tähelepanu keskmes on kalandusest sõltuvad inimesed ja kogukonnad,“ ütles Kevvai.

Osalejad saavad ülevaate ka Eesti kalapüüdjatele väga oluliste Ukraina ja Venemaa kalaturgude hetkeolukorrast ning tulevikuprognoosidest nendel turgudel.

Eesti kalaturul toimuvast ning tarbija soovidest ja eelistustest annab ülevaate Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing.

Konverentsil esinevad ettekannetega OECD, Euroopa Komisjoni, EUROFISH ja Eesti Konjunktuuriinstituudi esindajad.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi 25.01.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.