Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Sõitjate arv Tartu linnaliinibussides kasvas (2012-01-20 13:03:19)

Eelmisel aastal kasvas Tartus ühistranspordi kasutajate arv - piletimüügitulu suurenes 2010. aastaga võrreldes 5,6 protsenti.

„Kindlasti on bussisõitjate arvu suurenemisele kaasa aidanud vedaja vahetusega kaasnenud muutused – eelmise aasta algusest osutab Tartus bussiveoteenust AS SEBE, kes tõi liinile kõik uued madalapõhjalised bussid. Oleme väga rahul, et põhjalikult läbimõeldud hanketingimused ning sellele järgnenud ladus koostöö vedajaga on võimaldanud ühe olulisima linna poolt osutatava teenuse kvaliteeti märkimisväärselt parandada.
Loomulikult ei jää me nö loorberitele puhkama ning meil on nii sel kui järgmisel aastal kavas veel mitmeid bussiveoteenusega seonduvaid tegevusi, mille elluviimine peaks kindlasti bussisõitjaid rõõmustama," ütles abilinnapea Raimond Tamm.

Vastavalt 2011. aasta algusest kehtima hakanud liiniveolepingule tegeleb piletite müügi korraldamisega linn. Kuna bussipiletite hinnad on Tartus ühistranspordis püsinud viimastel aastatel muutumatuna, näitab sellest laekuv tulu ära ka reisijate arvu tõusud ja langused.

2011. aastal müüdi bussipileteid 2 786 690 euro eest, mis 5,6 protsendi võrra rohkem kui 2010. aastal. Enim suurenes tunnipiletite ja kõikide pakutavate ID-piletite müük, samas vähenes märgatavalt tava- ja soodusüksikpiletite müük.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 19.01.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.