Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet pakub talviseid õppeprogramme (2012-01-09 11:43:04)

Tänasest, 9. jaanuarist kuni märtsikuu lõpuni saavad lasteaiad ja üldhariduskoolid Keskkonnaametilt tellida talvised õppeprogramme.

„Talvine loodus pakub meile avastamiseks mitmekesiseid võimalusi, kusjuures lisaks vahetule looduse tundmaõppimisele pöörame seekord tähelepanu ka keskkonnakasutusele,“ ütles Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik. „Ette valmistatud programmid käsitlevad näiteks maavarasid, jäätmekäitlust, veekaitset, kaasaegseid tehnoloogiaid, looduskaitset, elukeskkonna planeerimist jne,“ märkis ta.

Keskkonnaameti programmid on toeks üldhariduskoolide ja lasteaedade õppetööle, võimaldades seostada õpitud teadmisi igapäevaeluga.
Programme viivad läbi keskkonnahariduse spetsialistid, kes ootavad õpilasi Keskkonnaameti looduskeskustes või tulevad ise koolidesse ja lasteaedadesse kohale.

Õppeprogrammidel osalemine on tasuta. Keskkonnaametil on võimalik SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel kompenseerida ka igas maakonnas teatud arv koolide ja lasteaedade bussisõite programmidele kuni 127 euro ulatuses. Täpsemat infot saab Keskkonnaameti maakondlikult keskkonnahariduse spetsialistilt.

„Lõppenud, 2011. aastal viis Keskkonnaamet läbi 1333 õppeprogrammi, kus osales 27529 õpilast. 2012. aastal on meie üheks prioriteediks arendada uusi ja täiustada olemasolevaid keskkonnakasutuse teemalisi õppeprogramme, milles põhirõhk on tasakaalu hoidmisel inimlike soovide ja keskkonnaga seotud võimaluste vahel”, täpsustas Kivistik.

Täpsemat infot õppeprogrammide kohta leiab Keskkonnaameti kodulehelt www.keskkonnaamet.ee (bänner "Talvised õppeprogrammid 2012"). Keskkonnaameti keskkonnaharidusliku tegevusega saab tutvuda siin: http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/.

Allikas: Keskkonnaameti 09.01.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.