Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Linnamuuseumis ja Mänguasjamuuseumis muutuvad hinnad (2012-01-06 01:48:37)

1. veebruarist muutuvad piletihinnad Tartu Linnamuuseumis ja selle filiaalides ning Tartu Mänguasjamuuseumis. Tulles vastu külastajate soovile ümardatakse senised kahe sendikohaga piletihinnad täishindadeks, mis toob kaasa mõnede hindade odavnemise ja mõnede kallinemise. Mänguasjamuuseum võtab kasutusele komplekspiletid ning Linnamuuseumis lisandub hinnakirja piletipakett ehk ühispääse kõikidesse muuseumi filiaalidesse.

Linnamuuseumis müügile tuleva ühispääsmega saab külastada kõiki muuseumi filiaale - Linnamuuseumi, Laulupeomuuseumi, 19. sajandi Tartu linnakodaniku muuseumi, KGB kongide muuseumi ja O. Lutsu majamuuseumi.
Ühispääse maksab 5 eurot, sooduspilet õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 2.50. Kõikides filiaalides müüakse ka perepääsmeid, mis annab enam kui neljaliikmelisele perele võimaluse külastada muuseumi soodsamalt kui üksikpiletitega.

Linnamuuseumi peahoones hakkab kehtima kogu muuseumi, st nii ajutise kui püsinäituse, külastamisel üks pääse hinnaga 2 eurot, sooduspilet õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele on 1 euro. Ainult ajutise näituse külastamine maksab 1 euro.

Endiselt saavad Linnamuuseumi tasuta külastada kõik Tartu üldhariduskoolide õpilased ning alates 1. veebruarist oma õppetöö raames ka Tartu Kutsehariduskeskuse õpilased.
Muuseumi kogude kasutamine teadus- ja õppetööks muutub soodsamaks (seni 5.11 eurot, veebruarist alates 3 eurot) ja odavnevad õpilasgrupi giidide tasud.

Mänguasjamuuseum võtab oma külastajate paremaks teenindamiseks kasutusele komplekspileti, millega saab külastada nii püsiekspositsiooni, ajutisi näitusi, mängutuba kui Teatri Kodus asuvat teatrinukkude muuseumi.
Üksikpilet hakkab täiskasvanutele maksma 4 eurot, lastele (alates nelja-aastastest), õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele 3 eurot ning väikelastele (kuni nelja-aastastele) 30 senti, perepileti hind on 10 eurot.

Uudse soodustusena tuleb kasutusele 10 korra pilet, millega püsikülastaja saab nelja pileti hinna eest külastada muuseumi kümme korda. Grupipiletiga sisenejad saavad soodustust iga pileti pealt 20 senti. Samuti muutub muuseumi külastamine soodsamaks peredele – juba ühe kaasasoleva lapsega on odavam osta perepilet kui kolm üksikpiletit.
Kõiki muuseumipileteid saab osta nii Tartu Mänguasjamuuseumi põhimaja (Lutsu 8) kui Teatri Kodu (Lutsu 2) kassast.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.