Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vanadest jõulukuuskedest saavad taas tuleskulptuurid (2012-01-03 14:19:48)

Reedest, 6. jaanuarist kuni laupäevani, 21. jaanuarini kell 16 on kõigil võimalus oma jõulukuusk viia Emajõe ja Anne kanali vahelisele haljasalale, kus Tartu koolide õpilased valmistavad vanadest kuuskedest tuleskulptuurid. Vana kuuse saab tasuta ära anda ka Jaama 72c asuvasse jäätmejaama.

Juba üheksandat korda toimuv tuleskulptuuride põletamise üritus on algatatud soovist muuta linnaruum puhtamaks ja valgemaks peale jõulude ja aastavahetuse pidustusi ning et pühadest ei jääks prügikastide ümbrusi risustama hulgaliselt korterites kasutuks jäänud pühadekuuski. Vanadest kuuskedest valmistavad Tartu koolide õpilased kolme päeva jooksul (19-21. jaanuaril) tuleskulptuurid, mis süüdatakse laupäeval, 21. jaanuaril kell 18.00. Tuleskulptuure võivad ehitama tulla kõik soovijad, aga enne tuleb kindlasti registreeruda, et korraldajad teaksid piisava koguse materjale varuda.

Vanu jõulukuuski saavad kõik soovijad Emajõe ja Anne kanali vahelisele haljasalale vastavalt märgistatud paika tuua 6. jaanuarist kuni 21. jaanuarini kell 16.00. Peale seda palume Emajõe ja Anne kanali vahelisele alale enam kuuski mitte tuua.

Jaanuarikuu jooksul saab jõulukuuski tasuta ära anda jäätmejaamas Jaama 72c mis on alates 2012 aasta 1. jaanuarist avatud T-R 12-18 ja L-P 10-16. Esmaspäeviti on jaam suletud. Jalaka 60b asunud jäätmejaam alates 01.01.2012 enam ei tööta.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 03.01.2012 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.