Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusliku keskkonnatoetuse määramine lükkus edasi (2005-11-17 17:21:10)

 

Minister Ester Tuiksoo allkirjastas põllumajandusliku keskkonnatoetuse määruse muudatuse, millega lükatakse toetuse määramine edasi 19. detsembriks. Kui eelmisel aastal oli tähtajaks 17. november, siis sel aastal tehakse otsus 19. detsembriks.
 

Muudatuse sisseviimise ajendiks oli 2005. aasta toetuste menetlemise ajagraafikusse NATURA 2000 aladel keskkonnasõbraliku tootmise tegevuse lisandumine, mistõttu  lükkusid edasi planeeritavad tegevused toetuste menetlemise programmide arenduse osas.

Arvestades eelmise aasta kogemusi, on PRIA finantsosakond koostanud toetuste väljamaksmise ajagraafiku, mille kohaselt kavatsetakse eelisjärjekorras 2005. aasta detsembris välja maksta ühtne pindalatoetus ja põllumajanduskultuuri kasvatamise täiendav otsetoetus ning kõik riiklikult rahastatavad toetused.

Teise etapina saaks alustada põllumajandusliku keskkonnatoetuse väljamaksmist alates 15. jaanuarist 2006.

Kuna keskkonnatoetuse tegevuste menetlemine võtab tavapärasest enam aega, siis tehakse otsus toetuse määramise või taotluse rahuldamata jätmise kohta aasta lõpus ning toetuse maksmine lükkub uude aastasse.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 17.11.2005 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.