Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Turulkäijad saavad arvamust avaldada (2011-12-02 02:10:42)


AS Tartu Turg korraldab ankeetküsitluse, et teada saada turulkäijate soovidest ja ootustest. Küsitlusele vastajate vahel loositakse enne jõule välja kolm jõulupraadi.

„Arvamusi ootame nii turuhoone kui avaturu külastajatelt. Loodetavasti saame küsitlusest häid ideid, kuidas ostjate rahulolu suurendada,“ ütles AS Tartu Turg juhatuse esimees Jaak Adamsoo.

Ankeedi saab välja lõigata selle ja järgmise nädala „Tartu Ekspressist“ ja „Linnalehest“ või küsida avaturu ja turuhoone kassadest. Täidetud ankeedid saab ära anda turukassadesse või panna avaturu peaväravas asuvasse postkasti. Ankeedi võib tuua ka raekoja esimesel korrusel asuvasse Tartu infokeskusesse. Turulkäijad saavad küsitlusankeeti täita ka linna kodulehel (www.tartu.ee) rubriigis "Pane tähele!".

Küsitlusele vastajate vahel loositakse 19. detsembril välja kolm jõulupraadi. Loosimisel osalemiseks tuleb küsitlusele vastata hiljemalt 16. detsembril ja märkida vastamisel ka oma nimi ja kontaktandmed.

Loositulemustest antakse teada Tartu linna ja Tartu turu kodulehel ning võitjatega võetakse ühendust.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 01.12.2011 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.