Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusminister viibib 14.-16. novembrini Ukraina visiidil... (2005-11-14 13:47:27)

 
Põllumajandusminister Ester Tuiksoo viibib 14.-16. novembrini Ukraina visiidil, mille peaeesmärgiks on tugevdada riikide vahelist koostööd ja arendada kahepoolseid kaubandussuhteid.

“Põllumajandusministeeriumi huvi on suunatud eelkõige kaubanduse edendamisele riikide vahel ning kogemuste vahetamisele üleminekul turumajandusele ja iseseisvale põllumajanduspoliitikale,” ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo.

Arutlusele tuleb kahepoolne põllumajandustoodete kaubandus, ka kalatoodete kaubandus. Samuti räägitakse veterinaar- ja fütosanitaartingimustest. Ukraina initsiatiivil arutatakse ka Euroopa Liidu toetuste ja kvootide teemal.  

Ettevõtjatele korraldatakse ka kohtumine vastavate sektorite äriliitude esindajatega. Ministrit saadab 10 liikmeline delegatsioon, kuhu kuuluvad põllumajandusminister Ester Tuiksoo, ministri nõunik Maido Pajo, välissuhete ja arenduse asekantsler Ruve Shank, kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonnajuhataja Enn Sokk, Riigikogu keskkonnakomisjoni liige Jüri Saar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Ants Käärma, AS Salvest nõukogu esimees Veljo Ipits, AS Võru Juust juhatuse liige Rein Nigul, AS Werol Tehased juhatuse esimees Robert Närska ning AS Japs juhatuse liige Arved Soovik.

Põllumajandusminister Ester Tuiksoo viibib Ukrainas 14.-16. novembrini Ukraina agraarpoliitika ministri Oleksandr Baranovski kutsel.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 14.11.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.