Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Neljapäeval, 17. novembril algusega kell 10.45 toimub KUMUs Puupäev (2011-11-16 10:16:56)


Neljapäeval, 17. novembril algusega kell 10.45 toimub KUMUs Puupäev, mida korraldab Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit.

Puupäeva raames toimuval lühiseminaril "Mets, puit ja majandus" arutletakse, kuidas maksimeerida metsal ja puidul põhineva majanduse lisandväärtust ja kuidas aidata kaasa Metsanduse arengukava 2020 realiseerumisele erinevate sektorite poolt. Ettekannetega osalevad ja saavad sõna Eesti Elektritööstuse Liit, Eesti Erametsaliit, Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit.

Paneeldiskussioonil osaleb lisaks ettekannete tegijatele ka Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi energeetika asekantsler Einari Kisel. Diskussiooni modereerib Keskkonnaministeeriumi asekantsler Andres Talijärv.

Kell 13.00 algava V puitarhitektuuri konverentsi "Puit - homse elukeskkonna võti". avab keskkonnaminister Keit Pentus. Puitehituse senistest kogemustest ja tulevikusuundumiustest räägivad Anssi Lassila, Pieter Weijnen, Hans Andren, Age Holmestad ja Andreas Cukrowicz.
Konverentsil kuulutatakse välja ja Aasta Puitehitis 2011. Peaauhinna annab üle Eesti Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves.


Allikas: Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.