Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium kuulutas välja parimad koostööpartnerid (2005-11-11 15:11:55)


Põllumajandusminister Ester Tuiksoo tunnustas Põllumajandusministeeriumi 87. aastapäeva aktusel ministeeriumi 2005. aasta kolme parimat koostööpartnerit.

Ministeeriumi ametnike hinnangul osutusid käesoleva aasta parimateks Põllumajandusministeeriumi koostööpartneriteks Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool, Eesti Külade ja Väikelinnade liikumine Kodukant ning MTÜ Eesti Maaturism.

“Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool on olnud väga hea koostööpartner mitmete ürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel,” ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo autasu üle andes. Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool on korraldanud Eesti Künnimeistrivõistlusi ja põllumajandushariduse konverentsi "Praktika - uks töömaailma". Olustvere kooli esindaja osaleb aktiivselt ka põllumajandustootja kutsekomisjoni töös. Samuti on Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool seotud projektiga "Eesti Toit".

“Eesti Külade ja Väikelinnade liikumine Kodukant on palju kaasa aidanud nii SAPARD- kui ka RAK-programmi raames külade taastamise ja arendamise meetmest teavitamisel, mille tulemusena meede käivitus juba esimesest aastast väga aktiivselt,” ütles minister Tuiksoo. Samuti osaleb Kodukant aktiivselt järgmise perioodi maaelu arengukava väljatöötamisel.

MTÜ Eesti Maaturism on oma loomisajast peale olnud väga kiiresti kasvav ja edukas maaturismiettevõtjaid esindav ja koondav organisatsioon, kes aitab kaasa maaturismi toote arenduses ning kes teeb meie maaturismiettevõtjad tuntuks ka väljaspool Eestit. “Kui ei ole mingit võimalust, siis see võimalus ikka leitakse, kuidas kavandatud maaturismi arendamiseks vajaminevad tegevused ellu viia. Nad on alati väga koostööaldid ja küsimustele oleme saanud kiiresti vastuse,” ütles põllumajandusminister Ester Tuiksoo.

Lisaks oraganisatsioonidele tunnustati ka meisterkokk Dimitri Demjanovit Eesti toidu sektori maine tõstmisele kaasaaitamise eest ja loomsete jäätmete käitlemise tehase juhti Peeter Maspanaovit.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 11.11.2005 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.