Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Isadepäeva üritused linnaosades (2011-11-11 16:25:09)

Isadepäeva puhul toimub Tallinnas mitmeid vahvaid üritusi: üheskoos perega saab meisterdada lindudele söögimaju ja pesakaste ning kuulata südantsoojendavaid kontserte.

Pirita Sotsiaalkeskuses toimub täna kell 17.30 traditsiooniline isadepäeva vastuvõtt, kuhu on oodatud viimase poole aasta jooksul sündinud beebid koos vanematega. Väikeseid ilmakodanikke tervitab linnaosavanem Tiit Terik.

Lisaks toimub pühapäeval, 13. novembril, algusega kell 11, Pirita Vaba Aja Keskuses lõbusalt tegus päev isadele ja nende lastele, kus üheskoos valmistatakse lindude söögimajasid ja pesakaste, mida kevadel ka koos Pirita Kloostrimetsa üles panema minnakse.

Nõmme Kultuurikeskuses algusega kell 17.30 saab kuulata isadepäeva kontserti „Olen sinu naerulind“. Muusikat R. Pajusaare, R. Eespere, H. Hindpere ja M. Alango repertuaarist esitavad väikeste tüdrukute koor Nõmmelill ja Rahumäe Põhikooli poistekoor. Kontsert on kõigile tasuta!

Kristiines tähistatakse isadepäeva saalijalgpalli turniiriga. Täna kell 15.00 peetakse Kristiine spordihallis isadepäeva saalijalgpalliturniiri, kus osalevad Kristiine linnaosa asutuste võistkonnad ja kaks külalisvõistkonda. Oma osavõtust on teiste hulgas teatanud Munitsipaalpolitsei Amet, Põhja - Eesti Päästekeskus, Kristiine Gümnaasium ja Andres Operi jalgpallikool. Jalgpalliturniiri parimaid võistkondi autasustatakse karikate ja meenetega. Kõik spordihuvilised on oodatud mõõduvõtmisele kaasa elama.

Lasnamäel Lindakivi Kultuurikeskuses toimub pühapäeval kell 12.00 isadepäevale pühendatud kontsert ja kultuuriprogramm. Sissepääs on tasuline.



Allikas: Tallinn.ee 11.11.2011


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.